3 Houten Kleerhangers,Wandmontage Plafond Vintage Jas Haak Met Keramische  Knoppen - Buy Heavy Duty Kleerhangers,Wandkapstokken Kapstok,Metalen  Vintage Kapstokken Product on Alibaba.com

Natuurlijk zijn er verschillende variaties op de kapstok hoogte voor een unieke manier om het aan uw muur te plaatsen. Hieronder vindt u een lijst van kapstok breedte en hoogte suggesties:

Voor kleine kamers

Poster Knopen: De meest gebruikelijke manier om een kleine kamer te decoreren is door een wandkapstok loodrecht op de bank in het midden van de kamer te hangen, zodat hij de breedte van de hoek in beslag neemt. De knopzuil geeft het een beetje hoogte. Gebruik middelgrote beugels om een stabiele basis te creƫren voor een kleine kapstok.

Wandlift: Dit is een geweldige manier om ruimte te besparen omdat het de haken die de jassen aan de muur bevestigen omkeert met de illusie van een plank. Dit ontwerp is geweldig voor appartementen of woningen die kleiner zijn in omvang.

Smederijen:Dit type kapstok dierencyle rek is gemaakt in een geweldige piramidevorm om de muur van de gang wat hoogte te geven. Het zal ook in staat zijn om te passen in krappe ruimtes gemakkelijk. Het Trex geeft deze kapstok een Amerikaanse uitstraling voor een modernere look.

Voor meer ruimte: De elegante zwart- en grijstinten van de koperen kapstokken lenen zich voor een grote veelzijdigheid. In feite kunnen ze aan de muur worden geplaatst, met de mogelijkheid om items eronder in een deel van het rek op te bergen. Opslaan co-coordinerende hoedendozen en accessoires in het rek kan een grote decoratieve keuze zijn. Dit type kapstok is ook een geweldige plek om paraplu’s en schoenplaten op te slaan, als u kiest voor het “olifant messing” model, of installeer een “banaan uitbreiding” standaard om de paraplu’s tegemoet te komen.

Voor verliefden:De klassieke linkse kapstok is ook een populaire keuze voor koppels die graag hun was ronddragen met een drukke partner. Gebruik uw fantasie – wat is er romantischer dan een knusse, ruimtebesparende manier om uw was op te hangen met een tafelkruiwagen?

Voor allerlei soorten huizen: de duurzame en veelzijdige standaard zal het in veel huizen goed doen. Hoewel deze goedkeuringen kunnen komen van de vingerafdruk test, zal elke cocooning uw keuze zeker een gast bij elk bedrijf. Gordijnhaken kunnen links of rechts worden gemonteerd.

Voor Hoosier Belang: Hou je van gadgets? Een gelikt, met aluminium bekleed denkpaviljoen dat bankwerk doet als een mini-codechipsfabriek is een geweldige aanwinst voor een Hoosier woning. Kapstok plafond